Afdeling Verkoop

Hendrik Ido Ambacht •  Nieuwegein • Zoetermeer

Fulltime functie

Ben jij degene die klanten weet te overtuigen van de waarde van gebruikt, of nieuw kantoormeubilair? Of ben jij een meester in het binden van klanten en het opvolgen van sales leads? Dan bij jij degene die past binnen ons team.

Telefoneren

Onze verkopers staan onze klanten te woord. Via mail, telefoon en webchat help je de klant d.m.v. informeren en uiteindelijk verkopen.

Showroom

In onze eigen showroom ga je aan de slag om klanten te verwelkomen en hen te helpen in hun zoektocht naar het juiste meubilair.

Onderhouden

Het onderhouden van relaties is als verkoper een enorm belangrijke taak die niet mag worden onderschat.

Lekker Eten

Gezelligheid voor jou? Elke vrijdagmiddag eten we graag met elkaar om de week af te sluiten.

De verkoopafdeling van Albeka is een uiterst belangrijke tak van het bedrijf. Samen met een groot team ga je hier aan de slag om orders te verwerken, contacten te onderhouden met kleine en grote klanten en sta je verschillende mensen te woord via telefoon of in de showroom. De klanten van Albeka zijn geïnteresseerd in de beste oplossing om kantoor of werkplek in te richten. Als verkoopadviseur heb je de taak om alle klanten vriendelijk te te woord te staan en een advies op te stellen in kantoormeubilair naar de wensen van de klant.

Werken met "vrienden" in een gezellige sfeer, maar ook met verantwoordelijkheidsgevoel. Deze factoren zijn de basis van het succes van een goed verkoopresultaat. Bij de verkoop van ons bedrijf zorg jij voor dat perfecte resultaat en het  succes van ons bedrijf. Lukt het jou om die ene grote order eruit te slepen? Dat is de uitdaging waar je naar op zoek gaat.

Het Magazijn

Hendrik Ido Ambacht •  Nieuwegein • Zoetermeer

Fulltime functie

Bij Albeka zijn magazijnmedewerkers een zeer belangrijke schakel tussen de verkoop en logistiek. Als medewerker zorg jij ervoor dat orderstroom correct wordt verwerkt en afgehandeld en ben je bezig met het gestructureerd verwerken van alle producten die bij de klant worden uitgeleverd.

Fysiek

Althans, je bent gewoon fysiek fit! Bodybuilder zijn is niet verplicht, maar mag altijd natuurlijk!

Flexibel

Het kan wel eens gebeuren dat je net eventjes wat langer door moet. Kunnen we dan op jou rekenen?

Tafeltennis

Kun je goed tafeltennissen? Misschien kun jij Chris uit het filmpje hierboven uit de finale slaan! Succes!

Heftruck

Een heftruckcertificaat vinden wij wel handig. Best wel praktisch in het magazijn! :)

Ben je graag met je handen bezig in plaats van lang naar een scherm te staren op een kantoor? Dan ben je van harte welkom in het magazijn van Albeka. Hier houden we ervan om lekker actief bezig te zijn en het kantoormeubilair dat door de klant wordt gekocht klaar te zetten voor levering. Deze afdeling is ontzettend veelzijdig door de verschillende werkzaamheden die hierbij komen kijken. Je verveelt je in ieder geval niet zo snel, laten we het zo zeggen. Zaken als voorraad beheer en magazijn verplaatsingen zijn je hier ook niet vreemd. 

Volgens onze medewerkers voelt het magazijn van Albeka als een warm bad. Er hangt een prettige en gezellige sfeer en de collega's voelen soms een beetje als je familie. Dit komt onder andere omdat iedereen voor elkaar klaar staat. Heb je vragen of hulp nodig, dan kun je bij elkaar terecht. Lijkt het je leuk om te komen ontdekken hoe het is om in dit jonge en dynamische team aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu!

Afdeling Logistiek

Hendrik Ido Ambacht •  Nieuwegein • Zoetermeer

Fulltime functie

Op onze afdeling logistiek ben je de "supervisor"  van de orderafhandeling en de eindverantwoordelijke van optimale klanttevredenheid. Dit betekent dat je op locatie alle producten netjes bezorgd, op de gewenste plek monteert en samen met de klant de puntjes op de i zet.

Monteren

Je bent niet alleen bezorger, maar ook monteur. Het in elkaar zetten van bureaus kom je dus ook vaak tegen. Lijkt je dat leuk?

Niet in slaap vallen

Kan jij je ogen goed open houden? Perfect!

Flexibel

Het komt wel eens voor dat je wat later thuis bent, maar dat hoort er nu eenmaal bij toch?

Lekker Eten

Gezelligheid voor jou? Elke vrijdagmiddag eten we graag met elkaar om de week af te sluiten.

Heb jij een vrolijke lach die je graag met onze klanten wilt komen delen? Dan zit je op onze logistieke afdeling helemaal goed. De logistiek is niet geheel onverwacht verantwoordelijk voor het bezorgen van het kantoormeubilair bij de klant. Als chauffeur en monteur ben je dan ook hét gezicht van ons bedrijf. Je zorgt ervoor dat de leveringen door het gehele land op tijd bij de klant terecht komen. Houd je ervan om veel op de weg te zitten met af en toe een technische onderbreking in de vorm van het monteren van een bureau.

 

Volgens onze medewerkers voelt Albeka soms als een warm bad. Er hangt een prettige en gezellige sfeer en de collega's voelen soms een beetje als je familie. Dit komt onder andere omdat iedereen voor elkaar klaar staat. Heb je vragen of hulp nodig, dan kun je bij elkaar terecht. Lijkt het je leuk om te komen ontdekken hoe het is om in dit jonge en dynamische team aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu!

Vragen over vacatures?

Neem gerust contact met ons op!

Bel de HR-afdeling op 078-6912182 of mail ons op info@albeka.nl

Volg Albeka op de volgende kanalen:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Pinterest - White Circle