Wagenpark-18.jpg

Albeka

MAAKT WERKEN LEUKER.

Werken bij Albeka betekent met elkaar onze zakelijke klant optimaal tevreden te maken. Dit doen we niet alleen, maar als een team. Een team dat niet alleen als collega’s presteert, maar juist als een club vrienden elke dag strijd voor het beste resultaat en de tevredenheid van onze klant. We zien een klant niet als “klant”, maar als keizer en gaan tot het uiterste om ze blij te maken met ons kantoormeubilair.

Ontstaan

Deze gedrevenheid is al 15 jaar geleden ontstaan toen Albeka met 2 werknemers in Alblasserdam is begonnen. Aanvankelijk gestart op Marktplaats met alleen gebruikt meubilair zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers in duurzaam hergebruikt, maar ook nieuw kantoormeubilair.

We hebben niet stilgezeten en zijn inmiddels flink uit ons jasje gegroeid naar een bedrijf met 3 vestigingen in Nederland, een webshop die de klant on en offline verbindt en een team van 55 mensen. Ook bieden we interieuradvies en projectinrichting aan met in-huis interieur adviseurs.

Kernwaarden

De kernwaarden van Albeka zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. We vinden het belangrijk om:


-    Te gaan tot het uiterste voor onze klant. 
We beloven de klant veel. Daarom doen we als team ons uiterste best om de klant optimaal te bedienen en elkaar scherp te houden in het nastreven van deze waarden.


-    Te inspireren 
Door het vertellen van het circulaire verhaal van onze tweedehands kantoormeubelen. En door het eigentijds inrichten van kantoorruimtes en thuiswerkplekken


-    Te veranderen
In deze tijd van veranderingen kunnen ook wij niet stilzitten. We veranderen elke dag om zo het beste uit ons bedrijf en uit elkaar te halen.


-    Te innoveren
We proberen ons aanbod, onze dienstverlening te optimaliseren, zodat we onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden voor een goede prijs.