top of page

Over Albeka

Werken bij Albeka betekent met elkaar onze zakelijke klant optimaal tevreden te maken. Dit doen we niet alleen, maar als een team. Een team dat niet alleen als collega’s presteert, maar juist als een club vrienden elke dag strijd voor het beste resultaat en de tevredenheid van onze klant. We zien een klant niet als “klant”, maar als keizer en gaan tot het uiterste om ze blij te maken met ons kantoormeubilair.

Albeka foto's levering-99.jpg

Ontstaan

Deze gedrevenheid is al meer dan 15 jaar geleden ontstaan toen Albeka met 2 werknemers in Alblasserdam is begonnen. Aanvankelijk gestart op Marktplaats met alleen gebruikt meubilair zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste spelers in duurzaam hergebruikt, maar ook nieuw kantoormeubilair.

We hebben niet stilgezeten en zijn inmiddels flink uit ons jasje gegroeid naar een bedrijf met 3 vestigingen in Nederland, een webshop die de klant on- en offline verbindt en een team van 55 mensen. Ook bieden we interieuradvies en projectinrichting aan met in-huis interieur adviseurs.

Kernwaarden

De kernwaarden van Albeka maken onze bedrijfscultuur. We vertellen je graag wie we zijn en waar we voor staan.

1

Servicegericht

We zijn een bedrijf met een glimlach. Positief naar elkaar en richting de klant. We zijn vriendelijk, maar blijven ook altijd eerlijk. We gaan voor het maximale en lossen alles op!

2

No-nonsense

Binnen het bedrijf, maar ook naar buiten, zijn we benaderbaar en doen we gewoon normaal. Daarnaast doen we ons uiterste best om te doen wat we zeggen.

3

Sociaal

We willen graag dat iedereen de kans krijgt om mee te doen. Daar helpen we als bedrijf graag aan mee. We zien de mens achter zijn of haar gedrag.

4

Duurzaam

Het is belangrijk om als bedrijf verantwoordelijk te zijn waar dat kan en nodig is. Albeka handelt met het oog op de wereld van morgen. We toetsen onszelf op duurzaamheid en proberen onze klanten te inspireren dit ook te doen. Binnen onze organisatie kiezen we het liefst voor hergebruik en gooien we niets zomaar weg...

De Academie

We vinden het belangrijk dat onze collega's zich op zowel professioneel en persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen. Binnen ons bedrijf hebben we eigen Academie waar onze collega's trainingen, cursussen en opleidingen kunnen volgen. Dit kan intern in ons lokaal of bij extern opleidingscentrum. Check de video en ontdek hoe we de Academie inzetten voor onze collega's!

WhatsApp Image 2022-06-17 at 5.37.21 PM.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-01 at 11.31.51.jpeg
Albeka foto's levering-99.jpg
Grouppicture-1 (Large).jpg
WhatsApp Image 2022-06-22 at 2.59.56 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-07-13 at 4.33.39 PM.jpeg
WhatsApp Image 2021-09-10 at 16.37_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-06-20 at 12.37.24 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-06-07 at 10.19.33 AM.jpeg
bottom of page