top of page
[2021 12] Showroom Zoetermeer-3.jpg

Verkoop

DE STERREN VAN ONZE KLANT.

Ben jij degene die klanten weet te overtuigen van de waarde van gebruikt, of nieuw kantoormeubilair? Of ben jij een meester in het binden van klanten en het opvolgen van sales leads? Dan bij jij degene die past binnen ons team.

Werkenbijalbeka-14.jpg
Klantenservice
[2020 12] Nieuwe showroom-10.jpg
Showroom verkoop
IMG_5722.jpg
Administratie
IMG_5723.jpg
Relatiebeheer

De verkoopafdeling van Albeka is een uiterst belangrijke tak van het bedrijf. Samen met een groot team ga je hier aan de slag om orders te verwerken, contacten te onderhouden met kleine en grote klanten en sta je verschillende mensen te woord via telefoon of in de showroom. De klanten van Albeka zijn geïnteresseerd in de beste oplossing om kantoor of werkplek in te richten. Als verkoopadviseur heb je de taak om alle klanten vriendelijk te te woord te staan en een advies op te stellen in kantoormeubilair naar de wensen van de klant.

Werken met "vrienden" in een gezellige sfeer, maar ook met verantwoordelijkheidsgevoel. Deze factoren zijn de basis van het succes van een goed verkoopresultaat. Bij de verkoop van ons bedrijf zorg jij voor dat perfecte resultaat en het  succes van ons bedrijf. Lukt het jou om die ene grote order eruit te slepen? Dat is de uitdaging waar je naar op zoek gaat.

Huidige vacatures:

bottom of page