Foto's Office Trader en Albeka-24.jpg

Magazijn

WEET VAN IN- EN AANPAKKEN.

Bij Albeka zijn magazijnmedewerkers een zeer belangrijke schakel tussen de verkoop en logistiek. Als medewerker zorg jij ervoor dat orderstroom correct wordt verwerkt en afgehandeld en ben je bezig met het gestructureerd verwerken van alle producten die bij de klant worden uitgeleverd.

Foto's Office Trader en Albeka-21.jpg
Pikken van orders
WhatsApp Image 2020-03-31 at 16.30.13 (1
Inladen bus
Werkenbijalbeka-8.jpg
Product check
Werkenbijalbeka-12.jpg
Magazijn indeling

Ben je graag met je handen bezig in plaats van lang naar een scherm te staren op een kantoor? Dan ben je van harte welkom in het magazijn van Albeka. Hier houden we ervan om lekker actief bezig te zijn en het kantoormeubilair dat door de klant wordt gekocht klaar te zetten voor levering. Deze afdeling is ontzettend veelzijdig door de verschillende werkzaamheden die hierbij komen kijken. Je verveelt je in ieder geval niet zo snel, laten we het zo zeggen. Zaken als voorraad beheer en magazijn verplaatsingen zijn je hier ook niet vreemd. 

Volgens onze medewerkers voelt het magazijn van Albeka als een warm bad. Er hangt een prettige en gezellige sfeer en de collega's voelen soms een beetje als je familie. Dit komt onder andere omdat iedereen voor elkaar klaar staat. Heb je vragen of hulp nodig, dan kun je bij elkaar terecht. Lijkt het je leuk om te komen ontdekken hoe het is om in dit jonge en dynamische team aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu!

Huidige vacatures:

Actuele vacatures:

Zaterdagkracht magazijnmedewerker

Op zoek naar een leuke zaterdagbaan? Kom dan op zaterdag ons team versterken in ons magazijn!

Hendrik Ido Ambacht

Actuele vacatures:

Vakantiekracht magazijnmedewerker

Einde van je schooljaar? Op zoek naar een leuke vakantiebaan? Kom dan in je vakantie ons team versterken in ons magazijn!

Zoetermeer

Actuele vacatures:

Vakantiekracht magazijnmedewerker

Einde van je schooljaar? Op zoek naar een leuke vakantiebaan? Kom dan in je vakantie ons team versterken in ons magazijn!

Nieuwegein

Actuele vacatures:

Open sollicitatie

Denk jij dat je een versterking zou kunnen zijn voor één van onze afdelingen maar zijn er op het moment geen vacatures? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet zit jij binnenkort bij ons op gesprek!

Alle vestigingen