Foto's Office Trader en Albeka-24.jpg

Magazijn

WEET VAN IN- EN AANPAKKEN.

Bij Albeka zijn magazijnmedewerkers een zeer belangrijke schakel tussen de verkoop en logistiek. Als medewerker zorg jij ervoor dat orderstroom correct wordt verwerkt en afgehandeld en ben je bezig met het gestructureerd verwerken van alle producten die bij de klant worden uitgeleverd.

Ben je graag met je handen bezig in plaats van lang naar een scherm te staren op een kantoor? Dan ben je van harte welkom in het magazijn van Albeka. Hier houden we ervan om lekker actief bezig te zijn en het kantoormeubilair dat door de klant wordt gekocht klaar te zetten voor levering. Deze afdeling is ontzettend veelzijdig door de verschillende werkzaamheden die hierbij komen kijken. Je verveelt je in ieder geval niet zo snel, laten we het zo zeggen. Zaken als voorraad beheer en magazijn verplaatsingen zijn je hier ook niet vreemd. 

Volgens onze medewerkers voelt het magazijn van Albeka als een warm bad. Er hangt een prettige en gezellige sfeer en de collega's voelen soms een beetje als je familie. Dit komt onder andere omdat iedereen voor elkaar klaar staat. Heb je vragen of hulp nodig, dan kun je bij elkaar terecht. Lijkt het je leuk om te komen ontdekken hoe het is om in dit jonge en dynamische team aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu!

Huidige vacatures:

Actuele vacatures:

Open sollicitatie

Denk jij dat je een versterking zou kunnen zijn voor één van onze afdelingen maar zijn er op het moment geen vacatures? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet zit jij binnenkort bij ons op gesprek!

Alle vestigingen

Vragen over vacatures?

Neem gerust contact met ons op!

Bel de HR-afdeling op 078-6912182 of mail ons op info@albeka.nl

Volg Albeka op de volgende kanalen:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Pinterest - White Circle